Epilare sector 5 Bucuresti

Epilare sector 5 Bucuresti Epilare sector 5 Bucuresti : Am creat EXCELLENCE STUDIO BEAUTY SALON special pentru a fi locatia unde iti poti redescoperi propria persoana asa cum niciodata nu te-ai asteptat sa fie! Venind la Excellence Studio Beauty Salon in sectorul 5, pe Soseaua Alexandriei 102 vei gasi locul in care frumusetea ta iese intotdeauna la iveala, insa de fiecare data altfel. Tot aici vei gasi locul in care infatisarea iti intalneste personalitatea rezultand nu suma ci produsul acestora.

 

Esti in cautare de salon de infrumusetare in Sector 5?

Salon de infrumusetare: Cauti un salon de infrumusetare in sector 5 pentru servicii de coafor si tratamente de par, cosmetica, epilat, manichiura-pediciura, unghii tehnice, oja semipermanenta, codite afro, epilare si make-up (de zi si de seara) in Bucuresti pe Soseaua Alexandriei? In cadrul salonului de Infrumusetare Excellence Studio Beauty Salon facem magie pentru fiecare client, indiferent de nivelul reusind sa satisfacem orice exigenta. Ne-am remarcat prin profesionalismul echipei noastre, servicii de calitate la preturi accesibile, dar si prin atmosfera placuta si calduroasa cu care ne intampinam fiecare client in parte.

Echipa EXCELLENCE STUDIO BEAUTY SALON, Sector 5, Bucuresti este formata din oameni atenti, placuti, bine pregatiti si super friendly, al caror unic scop este de a te redefini in cel mai frumos mod posibil.

Scopul nostru
Excellence Studio Beauty Salon s-a alăturat saloanelor din Cluj-Napoca, cu o atmosferă primitoare care te face să te simți ca acasă, o echipa dedicată care s-a implicat în acest proiect din dorința de a crea altceva – profesionalism!

Misiunea noastră
La Excellence Studio Beauty Salon, vei primi sfaturi despre ceea ce se poartă, dar și despre ce iți stă bine și te avantajează, o asigurare în plus că nu vei pleca niciodată nemultumită de serviciile oferite.

Viziunea noastră
Echipa Echo Beauty Studio vă oferă o întreagă gamă de servicii de coafor, cosmetică, manichiură și pedichiură, acestea fiind executate la cele mai înalte standarde din domeniu.

Salonul nostru
Salonul de infrumusetare Excellence Studio Beauty Salon a luat ființă în aprilie 2017, când pasiunea și dorința de a răsfăța oamenii au devenit elementele cheie în crearea conceptului existent.

 

Excellance Studio Beauty Salon

Excellance Studio Beauty Salon a luat nastere din pasiunea infinita pentru frumusete, avand in echipa doar oameni cu o vasta experienta. Oferim servicii de inalta calitate de infrumusetare in Bucuresti, sector 5. Cu o experienta bogata acumulata de-a lungul timpului, salonul de infrumustare Excellance Studio Beauty Salon, Sector 5 Bucuresti, ocupa o pozitie importanta in topul saloanelor de infrumusetare din oras.

Cu o echipa formata din profesionisti din diverse specialitati cum ar fi cosmetica, coafor-frizerie, manichiura-pedichiura, unghii tehnice, ofera cele mai bune servicii de infrumusetare din Bucuresti la cele ma bune preturi de pe piata! Calitatea si satisfacerea serviciilor de infrumusetare sunt garantate!

Va asteptam  sa cunoasteti adevaratul rasfatat in cadrul salonului de infrumsuetare sector 5 Excellence Studio Beauty Salon din Bucuresti. Pentru programari va rugam sa ne contactati telefonic, prin WhatsApp sau pe formularul de programari online!

Oferim urmatoarele servicii:

  • COSMETICA SECTOR 5
  • MANICHIURA SECTOR 5
  • FRIZERIE SECTOR 5
  • EPILARE sector 5 Bucuresti
  • MANICHIURA / PEDICHIURA SECTOR 5
  • EPILARE SECTOR 5
  • SI MULTE ALTE SERVICII DE INFRUMUSETARE

Contactati-ne acum! Excellence Studio Beauty Epilare sector 5 Bucuresti !

Tags: