TELEFON 0773.348.862
ADRESA: SOSEAUA ALEXANDRIEI 102, Bl. L29, Parter, Sector 5, BUCURESTI
excellence

Despre noi

Salon de infrumusetare Soseaua Alexandria

EXCELLENCE STUDIO
BEAUTY SALON

Excellence Studio Beauty Salon de infrumusetare Sector 5.
 Suntem de parere ca frumusetea la superlativ se obtine atunci cand frumusetea ta naturala ajunge pe mainile unui artist pasionat, instruit si creativ. 

 

Cuvantul cheie este "dedicare". Nu e de mirare ca tot ceea ce facem este ca tu sa te simti admirata si speciala: Consideram ca slefuim diamante, asa ca prin fiecare ritual iti conturam eleganta, finetea in asa fel incat personalitatea ta sa straluceasca. Se intampla sa fim cei mai buni in arta infrumusetarii.

 

Cu un bagaj de experienta considerabil pe fiecare departament, suntem mereu pregatiti sa facem fata celor mai exigente asteptari, astfel incat sa fim siguri ca te vei reintoarce de fiecare data la noi.

 

Suntem convinsi ca performanta se obtine doar evoluand, motiv pentru care lucram doar cu cele mai noi tehnologii si produse iar membrii echipei noastre participa constant la traininguri de specializare. Te asteptam la Excellence Studio Beauty Salon de infrumusetare situat pe Soseaua Alexandria 102, Sector 5.

image
486+
Clienti multumiti
5+
Staff-ul nostru
25+
Diplome si acreditari
100%
Recenzii pozitive
telefon contact Banca Transilvania telefon contact ING Bank Hormigon impreso Madrid Vremea Brasov Experto Reformas Madrid Hormigon Impreso Zaragoza Hormigon impreso Madrid Hormigon Pulido Toledo Contact Revolut Reclamatii telefon contact Unicredit Bank telefon contact Raiffeisen Bank apartamente noi galata telefon contact raiffeisen bank Contact Telefon bebelusi Horoscop Azi Scorpion | Vremea Tulcea Cod Postal Tulcea Digi Constanta traduceri iasi
APEL TELEFONIC
whatsapp salon sector 5